Grillat är bäst!

Har lyst med min frånvaro, f’låt men har haft ont. Riktigt ont. Ischiasnerven har suttit i kläm & det har inte varit roliga dagar.. Men nu känns det bättre!

Ledig idag men har suttit på utbildning hela dagen. 9-16 har man suttit i ett rum utan fönster. Eller inte riktigt hela tiden, har ju haft lite kaffepauser samt lunchrast. Bjudlunch på stan – tack jobbet!

20140425-223443.jpg

Fint väder betyder att man kan ta vita skor. Vid dåligt väder får de ligga kvar i skåpet. Gillar när de är så vita som det går fast man använder dem. Nästan som nya..

20140425-223714.jpg

Efter ha suttit still en hel dag var det riktigt skönt att knalla upp med min gymväska på axeln för att få svettas lite. Lite förresten.. Det var ett galet svettigt aerobicspass. Älskar’t!

20140425-224145.jpg

Sladdade in i mataffären som låg på vägen & köpte lite uppiggning. Testade en ny smak, jordgubb/kiwi. Den var helt ok men slår inte min favvo colan. Så god!

Hemgjorda grillade hamburgare med rågbröd som hamburgerbröd smakade så gott, sämre middag kan man äta. Innehåller mycket tomat & rödlök samt min favvodressing mangoraja. Lövli

Annonser
Posted in Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s