Tulpaner & födelsedag

Fredagen är här. Vissa veckor älskar man fredagar andra fredagar önskar man det vore söndagkväll. Detta är en jaglängtareftersöndagkväll-fredag. Yes, you guessed right – jobbhelg coming up.

Lämnat barn på skolan, vovven rastad samtidigt, ätit frukost i ett tomt tyst hus men med trevligt sällskap på bordet. Älskar nyköpta tulpaner. Ni vet innan de börjat slå ut & ge sig iväg åt alla möjliga håll. När de fortfarande är som en knopp med hård stjälk.

20140117-111137.jpg

Just dessa fick maken igår på sin födelsedag. Dessa och en present som blev riktigt lyckad. För andra året i rad dessutom, sånt gör mig så glad.
Vilken lyckträff att vi dessutom båda var lediga just denna dag. På min födelsedag jobbade vi båda så det blev inte mycket till firande. Vi fikade på tårta, kladdkaka med grädde till de som inte gillar/tål tårta.

Innan födelsedagsmiddagen bastade vi. Har inte varit på insidan av en bastu denna sidan av milleniumskiftet men det var helt ok. Ständigt kall som ett lik så det var skönt att känna lite puls i händer & fötter. Tror jag måste ha världsrekordet för kallaste händer & fötter bland levande människor.

20140117-111901.jpg

God mat för att sedan avrunda födelsedagen med bubbel & chokladdoppade jordgubbar. Grymt bra torsdag!

20140117-112349.jpg

Annonser
Posted in Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s