Vardagen här

20140108-115505.jpg

Vardagen är här igen.

Mest skönt fast lite jobbigt, som när man själv har ledig dag men måste gå opp tillsammans med tuppen för kidsen har skola när man annars skulle haft sovmorgon om det fortfarande varit lov.. Däremot gillar jag rutiner. Läggtider, fastare mattider, aktiviteter som är en del av vardagen & ger dagarna struktur.

Eftersom huset blev tomt innan klockan 08.00 så passade maken & jag på att göra varsin frukostbricka som vi åt i soffan framför ett avsnitt av Homeland.
Fortfarande mörkt ute så jag tände ljus som höjde mysfaktorn.

Homeland förresten… Vet att jag tjatar om denna serie men nu är det så sjuuukt spännande att jag slutade andas & behöver troligtvis en pacemaker nu.
Serien behöver märkas med varningstext

20140108-120324.jpg

Makens bild från i morse

Annonser
Posted in Okategoriserade

6 thoughts on “Vardagen här

  1. Så mysig ljusbricka! Å du tack för tipset, verkar var jämt skägg mellan att använda ättika och vinäger, hade bara vinäger hemma, men får köpa ättika med och göra en laddning av det så bör jag ha dubbel chans att utrota kräken! Tack för tips!

  2. Vi följer Homeland slaviskt! Vilken j-a bra serie alltså. Vi har tittat från första avsnittet. Detsamma gäller serien ”Revenge”. Den är också grymt bra! Jag hoppas att du har följt den från början. Annars kan det bli lite svårt att hänga med. Om den inte finns att se på dreamfilm eller swefilmer kanske. Men den MÅSTE ses!

    • mittilivetochjag: Serie är så sjukt bra att jag knappt kan andas ibland. har bara 3 avsnitt kvar på säsong 3 sedan blir det låååång väntan till i höst. Revenge har jag inte sett men har hört från flera håll att den är bra, skriver upp den på min ”ska se”lista. Fick även tips om House of cards så den får det nog bli efter Homeland. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s