En helg till världshistorien…

Åh jösses vilken helg! Längesedan en helg varit så fullspäckad som denna varit. Rolig & inte det minsta lugn. Tur att alla helger inte är likadana för då skulle inte jag bli långlivad.

Är sammankallande som det heter i den grupp som sköter mat/fika i musikkåren Kiddosarna spelar i. Julkonsert idag så det var en massa som skulle fixas till det. Kaffekokning, dukning av massa fikabröd till alla gäster samt fixa korv med bröd, mackor & saft till hela musikkåren som repat. Är såklart inte själv utan hade god hjälp men som ansvarig är det en hel del som ska fixas.

Är dessutom kioskansvarig i dotterns innebandylag. Man ser till att kiosken är bemannad de tider som hallen är öppen för matcher. Alla lag har olika veckor man ansvarar för. Mig gör det inget att jag fixar & donar med olika föreningar men GIVETVIS inföll dessa ansvarsdelar samma helg. Kan utan att överdriva säga att hjärnan har gått på högvarv & det har varit liiiite mycket denna helg.

big

FREDAGEN – Jobbade mellan 07.00 & 15.00. Stressade in i mataffären & handlade lite för tungt men tänkte ”det får helt enkelt gå”. Upp till Lillebrors skola för att hämta på fritids. Precis utanför skolan, där jag kånkar på en papperspåse med en marsipantårta i ena handen & en papperspåse full med mat i andra samt en stor handväska på ena axeln, där kommer jag på att det var skridskoåkning i skolan idag & en stor tung bag oxå ska hem. FUCK! Ja ja inte första gången man bär hem alldeles för mycket tänker jag. Kommer in på fritids & möter en gullig fritidsfröken som är så himla gullig & kör hem den tunga väskan & tunga matkassen. TACK! ❤

När jag kommer hem var det hög tid att fixa med de tårtorna Lillebror valt att bjuda på sitt kalas. En frusen dajmhistoria som är hans favorit. Hinner nästan göra klart dem innan våra kära vänner från nedre delen av landet plingar på dörren för en härlig återförening. De ska tillbringa helgen i hufvudstaden & passar på att spendera en kväll & morgon med oss. Alltid lika kul att ses. Avslappnat & trevligt! God mat i magen & soffhäng passade perfekt!

LÖRDAGEN – Tidig morgon. Frukost ihop med vännerna, fira Lillebror med skönsång & paket. bakade 2 sorters mjuka kakor till kalaset som vi skulle ha på eftermiddagen. Åkte till återvinningscentralen med en massa påsar, fixade födelsedagslunch från Gyllene bågarna samt hann mysa lite med föräldrarna mina som kom på besök. kalas med släkten & efter det lite handling som missats samt laga middagen som beställts. Så mycket bättre med soffmys samt Wii-spelande.

SÖNDAGEN – Tidig morgon idag med. Tjolahopp! En förälder skulle komma & hämta kioskkassan för dagens kioskförsäljning. Frukost, vovvepromenad samt ringa en del samtal för att reda i lite olika problem som dykt upp i kiosken. Stressa ner till julkonserten för att fixa med allt där. 6 timmar på språng gör sitt! Hem & det första som händer är att grannen ringer på dörren. Vill hyra vår lokal vi har här för guess what…. ansvarar för den med! In kommer han när det ser ut som en bomb briserat i köket. han tänkte säkert inte ens på det men jag blev superstressad av att det såg ut. Kontrollbehov? Not much! Lagade mat ihop med maken & preciiiis när jag lagt upp min mat på tallriken ringer det på dörren igen. Nu kommer kioskkassan tillbaka.

Ledig helg? Näää! Snarare som ett heltidsjobb, tur det är jobb i morgon bitti, lugnare där!

Glad andra advent på er!

2-advent_23079567_63638934_177686915_177851088

Annonser
Posted in Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s