Skärpning folket!

20121025-115400.jpg

Vad härligt om detta stämmer. Det betyder isåfall att man snart får gå på bröllop igen. Mitt rojalistiska hjärta slår frivolter. Härligt!

Ärligt… Vad är det för fel på folk?
Här kommer en liten lista på vad folk gör som retar gallfeber på mig

1. En äldre tant med blindkäpp (den får du inte hur som helst, är nog gravt synskadad) står nedanför en kassa på Willys igår & granskar sitt kvitto. Går sedan & ställer sig i kön igen med sitt kvitto i handen. Hon har upptäckt förstår ni att hon betalt för fel äppelsort… Vet ni vad hon får tillbaka? 2 kr. TVÅ SPÄNN!
Synskadad – nästan blind men man ser att man betalt två spänn för mycket… Kill me know! Man kan inte vara så här snål….

2. Det går INTE fortare om man ställer sina varor på bandet supertätt & huller om buller för då måste kassören/kassörskan vända på varje vara för att hitta EAN-koden.. Det tar faktiskt dubbel så lång tid. Puckon.

3. Om man står i en lång kö i mataffären behöver man ju inte vänta till kassören slagit in ens varor innan man tar av sin ryggsäck för att börja leta efter sina pengar.. Man har världens tid på sig innan & man hinner fixa detta innan man kommer fram – jag lovar! Är min tid så oviktig? Blir förbannad när folk tycker deras tid är viktigare än andras.

4. Folk som går på cykelvägar. Om trottoaren är delad med ett heldraget vitt streck borde man inte fatta var man ska gå då? När det dessutom är ritat STORA symboler som två personer som går på ena sidan & EN STOR CYKEL på den andra? Är det fortfarande oklart var man ska gå??? Inga nobelpristagare precis!

Det här med att det dessutom snöade för första gången denna säsong 25 oktober är långt ifrån ok… Minusgrader idag… Funny!

Annonser

2 thoughts on “Skärpning folket!

  1. Vad är det med pensionärer och lusläsning av kvitton? Vilken ålder börjar man med det… Jag VÄGRAR! Tänker aldrig kolla om jag betalat 19 eller 18,50 kr/kg för bananer! 😛

    • Västgötskan: De har ju inget att fylla sina dagar med antagligen… Vänta hela natten att affären äntligen ska öppna så man kan få vara i vägen för de som har lite annat att göra på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s